Menu

Het ingrediënt dat het verschil maakt

Nic Nederland biedt ondernemers alles wat nodig is om succesvol softijs te verkopen. Wij dragen graag bij aanuw succes. Met een mooi assortiment aan producten, maar ook door blijvend te inspireren.Wij beschikken over het ingrediënt dat het verschil maakt.

IJsproducten van de allerbeste kwaliteit. Nic Nederland beschikt over een groot assortiment aan producten. Zo beschikken wij over de lekkerste softijsmixen, milkshakesiropen en ijsgarneringen. Ook voor ijsdiposables en verkoopmateriaal bent u bij Nic Nederland aan het juiste adres.
Blijvend inspirerend. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te blijven inspireren. Daarom ontwikkelt Nic Nederland passende promotiematerialen om u in de verkoop van softijs te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos gebruik maken van onze flyers en social media posts.
Meer dan 30 jaar kennis. Nic Nederlandbeschikt over meer dan 30 jaar aan kennis in de softijsbranche. organiseert workshops om ondernemers wegwijs te maken op het gebied van softijs. Zo helpen we constant mee om nog meer kennis te vergaren binnen uw vakgebied.
Verrassende verkoop-ondersteuning. Het Nic Nederland team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over onze producten of tips nodig op het gebied van softijs? Wij doen er alles aan om u te ondersteunen.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT 2022
 • Deelkaart Set Softice Corner 2022
  Deelkaart Set Softice Corner 2022

  Het Softice Corner concept is eigentijds, fris en modern en past in vrijwel ieder interieur . Met de deelkaart bepaalt u zelf uw assortiment...

  Deelkaart Set Softice Corner 2022
  92233
  Deelkaart los Super Cones Good Choice 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Good Cho'ice deelkaart set.

  92233
 • 51126
  Ducato

  Gebruik deze ducato niet alleen om de mooiste ijscoupes mee te decoreren, maar gebruik het ook als deksel om uw sundae mee af te dekken. Perfect...

  51126
  51725 - Mochaccino topping
  Mochaccino topping

  Doe mokka, koffie en cappuccino bij elkaar in een fles, dan krijg je vanzelf de smaak "Mochaccino" Deze topping geeft een sensationele smaakeffect...

  51725 - Mochaccino topping
 • 92213
  Deelkaart los Super Cones Softice corner 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Softice Corner deelkaart set.

  92213
  51139 Deense Oublie Cup Medium 80/39
  Deense Oublie Medium Cup 80/39

  Een medium oublie cup, precies de juiste maat voor het maken van de lekkerste en mooiste sundae's. Niet alleen lekker om te eten maar ook lekker...

  51139 Deense Oublie Cup Medium 80/39
 • Deelkaart set Shuffle 2022
  Deelkaart set Shuffle 2022

  Een ieder kiest eenvoudig zijn eigen Shuffle. Vetrouwd concept in een nieuw jasje.

  Deelkaart set Shuffle 2022
  95155
  Adapter lepelmenger t.b.v. houten lepel

  Het opzetstuk om de draaide shuffle lepel te vervangen met een houten lepel. Zo maak je eenvoudig en goedkoop een bewuste keuze.

  95155
ONZE CONCEPTEN

Softice Corner

Soft Ice Corner: Komt altijd goed uit de hoek

Bubble Wafel/Super Cone

Bubble Wafel!

Good Choice

Good Cho'ice: Van goed naar beter!

Shuffle

Shuffle je smaak!
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden