Menu
U bent hier: Inspiratie > Workshops

Workshops

Nic Nederland ziet het als een taak om klanten te inspireren. We geven daarom op diverse momenten workshops en online webinars met als doel uw kennis te vergroten en om u te inspireren.

Ook na het hoogseizoen zijn er volop kansen om softijs te verkopen. Inspiratie nodig voor dit najaar? Schrijf u dan nu in voor één van onze workshops.

Softijsinpiratie najaar*

Een workshop waarin we u laten zien hoe u uw bestaande assortiment kunt aanpassen zodat hij beter past bij de tijd van het jaar. We inspireren u met creaties en combinaties waar het hart van uw klanten warm van wordt. Daarnaast behandelen we onderwerpen zoals portionering en luchtopslag zodat ook uw rendement optimaal is.

Desserts en ijscoupes*

Verras uw gasten met een overheerlijk en creatief dessert op basis van softijs. Op deze manier voegt u een extra softijs verwenmoment toe aan u assortiment met een hoge kassa-aanslag tot aangenaam gevolg. Maak snel en eenvoudig met soms een verrassende toevoeging een originele ijscoupes en/of dessertkaart waarvoor uw gasten graag een beetje langer bij u binnen blijven zitten en u uzelf letterlijk en figuurlijk op de kaart zet.

Social media webinar

We leven in de tijd van social media. Iedereen staat in verbinding met elkaar en kan in een paar klikken zijn beleving online zetten. Tijdens dit webinar geven we u gerichte tools in handen uw naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten en uw social mediakanaal naar een hoger plan te tillen.

Schrijf u daarom snel in voor één van deze workshops met onderstaand formulier

*Voor deze workshop verwelkomen we graag in ons softijsproeflokaal in Waddinxveen. 

Workshops Inschrijven
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden