Menu

Workshops

Nic Nederland ziet het als haar taak om klanten ten alle tijden te helpen en te ondersteunen met de verkoop van softijs. We geven daarom op diverse momenten workshops met als doel uw kennis te vergroten en om u te inspireren.

Alles om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid het nieuwe ijsseizoen ingaat, want dat begint eerder dan u denkt. We leren u creatief en bewust om te gaan met softijs en uw rendement te optimaliseren. Schrijf u snel in voor één van onze workshops!

Softijsinpiratie en -training najaar*

Een workshop waarin we u laten zien hoe u uw bestaande assortiment kunt aanpassen zodat hij beter past bij de tijd van het jaar. We inspireren u met creaties en combinaties waarmee u het hart van uw klanten kan veroveren. Daarnaast geven we een taptraining en behandelen we onderwerpen zoals portionering en luchtopslag zodat ook uw rendement optimaal is.

Inspiratie luxe desserts en coupes voor de feestdagen*

Verras uw gasten met overheerlijke en creatieve dessert. Door in te spelen op feestdagen komend najaar kunt u uw klanten wat speciaals aanbieden. Tijdens deze workshop leert u een geheel nieuw assortiment gericht op luxe ijscreaties met een hoge kassa-aanslag tot aangenaam gevolg.

Schrijf u daarom snel in voor één van deze workshops met onderstaand formulier

*Voor deze workshop verwelkomen wij u graag in ons softijsproeflokaal in Waddinxveen. Alle workshops zijn van 10:30 tot (circa) 14:30 uur.

Workshops Inschrijven
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

Nieuwsbrief
NIC Nederland BV © 2023 
Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden