Menu
U bent hier: Over ons > Pers
16 december 2015

Frusco en Frisiana voortaan samen

FRUSCO EN FRISIANA voortaan samen

FRUSCO EN FRISIANA voortaan samen!

Graag delen wij u hierbij mede dat per heden, de merken FRUSCO en FRISIANA door het Noorse bedrijf IDUN Industri AS (onderdeel van het Noorse bedrijf: ORKLA-Food Ingredients*), zijn overgenomen om vervolgens te worden samengevoegd en zodoende de krachten te gaan bundelen. Deze samenvoeging zal plaats vinden vanaf 1 januari 2016.

De nieuwe werkmaatschappij zal gaan heten:  NIC Nederland B.V. – Coenecoop 27 te 2741 PG Waddinxveen.

Beide bedrijven, Frusco en Frisiana, hebben een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen en leveren van kwalitatief hoogwaardige softijsproducten en onderscheidende softijsconcepten centraal staan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij, door de fusie, de markt  nog beter van dienst kunnen zijn en de continuïteit kunnen garanderen.

Deze fusie maakt het mogelijk om ons productaanbod nog beter af te stemmen op de wensen in de markt, een betere verkoopondersteuning te geven én onze internationale groeiambities te kunnen realiseren.

De beide verkoopteams van elk 4 personen, zullen worden samengevoegd, hierbij zullen geen ontslagen vallen.

De directie zal gezamenlijk worden gevoerd door Clemens de Witte (Algemeen Directeur) en Carl Diepenbroek (Commercieel Directeur).

Wij zijn ervan overtuigd dat de softijsmarkt met deze fusie verrijkt wordt en dat wij met gezamenlijke inspanning kunnen werken aan de verdere ontwikkeling ervan.

Met vriendelijke groet,

NIC Nederland B.V.

Clemens de Witte en Carl Diepenbroek
Directie

* Orkla Food Ingredients is een onderdeel van ORKLA met het hoofdkantoor in Oslo, Noorwegen. Orkla is beursgenoteerd aan de “Oslo Stock Exchange” met een geschatte jaaromzet van ca.  € 3,1 miljard en met een werknemersaantal van 30.000 is het actief in Scandinavië, de Baltische staten, Centraal-Europa en India.

Idun Industri A.S. is vooral actief op de bakkerij- en patisseriemarkt en de ijsindustrie, met de volgende dochterondernemingen Candeco AB (Zweden), Nimatopaal AB (Zweden), Frima Vafler AS (Denemarken),  Marcantonio (UK) en Call Caterlink (UK).

Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2021  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden